About Me

Uw huid, mijn passie

Sinds september 2019 ben ik gestart met mijn instituut voor huidverzorging, huidverbetering en persoonlijk welzijn in al zijn aspecten: nog mooier maken naast je ook mooier, sterker, ontspannen en speciaal voelen.

unieke Visie

Jij staat centraal

Tijdens je behandeling ben jij degene die de speciale aandacht krijgt, die vragen kan stellen, die mag genieten van de rust, of juist van zich af mag praten tegen een luisterend oor. Ik neem voor jouw behandelingen de tijd, maar je kan ook met al jouw schoonheidsvragen vragen bij me terecht, tijdens of na je salonbezoek.

Aandacht en toewijding

Je bent bij Mooi4Jou de enige die staat ingepland voor een deel van de dag. Jij bent uniek en jouw behandeling staat echt centraal. Je kan bij mij de tijd en toewijding verwachten die je verdient, zonder extra te betalen en zonder geconfronteerd te worden met tijdslimieten of de komst van de volgende cliënt.

Laagdrempelig

Ik sta naast exclusiviteit ook voor laagdrempeligheid. Ook mensen met een kleine beurs wil ik in de gelegenheid stellen om met dezelfde aandacht plaats te nemen in de behandelstoel, een goede huidverzorging door een mini gelaatsbehandeling te krijgen en te laten ervaren dat ook voor hen professionele huidverzorging en luxe ontspanning is weggelegd.

Linda Charlott.

  • 0637469803
  • info@mooi4jou.nl