BEHANDELINGEN

Mini gelaatsbehandeling

De behandeling begint met een oppervlakkige en dieptereiniging van de huid. Met een lysing, gommage of scrub worden dode huidcellen effectief verwijderd. Er volgt een analyse van uw huid, zodat de behandeling optimaal op uw huidtype is afgestemd. Naar aanleiding van de huidanalyse wordt nu de Vapozone al dan niet ingezet. U kunt nu 10 minuten van een warm stoombad genieten, terwijl de stoom ervoor zorgt dat alle poriën optimaal geopend worden. Een op uw huid afgestemd masker volgt. U kunt heerlijk relaxen met afgedekte ogen d.m.v. van wattenschijfjes doordrenkt met puur rozenwater. Een passende dag- of nachtcrème rondt de behandeling af. Rustgevende achtergrond muziek en diffuser met etherische olie ondersteunen deze behandeling en maken het mede tot een weldadige, luxueuze ervaring.

Klassieke gelaatsbehandeling

Naast de intensieve reiniging zoals bij de mini gelaatsbehandeling, biedt deze behandeling een ultiem relaxmoment met een uitgebreide gelaats/decolleté/nekmassage. Dit moment staat in het teken van ontspanning van de spieren, afvoer van lichaamsvocht en afvalstoffen en verbetering van de doorbloeding van de huid. Uiteraard draagt een gelaatsmassage bij aan uw geestelijke ontspanning en ontstressing van de zorgen van alledag. Rustgevende achtergrond muziek en diffuser met etherische olie ondersteunen deze behandeling en maken het mede tot een weldadige, luxueuze ervaring.

Na deze gelaatsmassage volgt het hals-en gelaatsmasker, afgestemd op de behoefte van de huid. Tenslotte krijgt u een passend dag- of nachtverzorging en wordt de behandeling afgesloten met het drinken van een glas mineraalwater, om het lichaam te helpen met het afvoeren van de interne afvalstoffen, die met de behandeling zijn vrijgekomen.

Tip: Probeer hierbij ook eens een intensief huidverbeterende iontoforese behandeling! Een serum met intensief werkzame stoffen wordt met gebruik van gelijkstroom diep de huid ingesluisd, daar waar het de celvernieuwing van de huid kan stimuleren.

Rug, armen en hand massage

Er wordt met massage olie gewerkt voor het lichaam. Doel van de massage is enerzijds ontspanning van de spieren en anderzijds bevordering van de doorbloeding van de huid waardoor afvalstoffen en vochtophopingen sneller afgevoerd worden en eventuele toegediende voedingsstoffen sneller worden opgenomen.

Behoefte aan een moment voor jezelf? Op zoek naar verlichting van je rugklachten? Een rug, armen en hand massage (minimaal 40 minuten) is een absolute aanrader.

Losse behandelingen

Verven
Wimpers en wenkbrauwen worden geverfd met Refectocil verf, waarbij de kleur wordt afgestemd op jouw wens. Houdbaarheid volgens merk is 6 weken.

Epileren
Je wenkbrauwen vormen een groot deel van je gezichtsuitdrukking. Door ze goed te onderhouden, creëer je een open, frisse en jeugdige blik. Er wordt gewerkt met een pincet.

Harsen bovenlip en/of kaaklijn
Opeens zijn ze er: ongewenste, dikke haren op de kin en bovenlip. Scheren geeft een direct resultaat, maar na twee dagen zijn ze er weer. Harsen verwijdert de haar mét de wortel uit het haarzakje en zorgt dan ook voor een langer durend resultaat. Bovendien gaat harsen snel, waardoor het als minder pijnlijk wordt ervaren dan epileren.

Iontoforese behandeling met serum
Om de celvernieuwing te stimuleren, rimpels te vervagen, wallen te laten slinken, acné aan te pakken en een doffe huid op te frissen, kunt u bij Mooi4Jou speciale serums diep in de huid laten insluizen met behulp van de Mesotherapie, ook wel Iontoforese therapie. Het type serum wordt naar aanleiding van uw huidanalyse, voorafgaande aan de behandeling, gekozen. Door de werking van gelijkstroom worden de specifieke werkstoffen diep in de onderste lagen van de huid ingewerkt waar het celvernieuwing stimuleert, hetgeen op een wat langere termijn zichtbaar wordt aan de verbeterde conditie van de huid en verminderde huidproblemen.

Een éénmalige behandeling geeft de huid een extra boost en frisse uitstraling. Voor optimaal verbeteringseffect is het wenselijk deze behandeling in kuurverband te ondergaan, met tussenpozen van 4-6 weken.